Beste e-liquid voor uw e-sigaret

Elektronische sigaretten werken anders dan traditionele sigaretten. Waar een traditionele sigaret gebruik maakt van tabak en verbranding van die tabak, spreek je bij een elektronische sigaret van ‘dampen’. In een elektronische sigaret worden propyleenglycol (PG) en plantaardige glycerine (VG) gebruikt, in combinatie met nicotine en eventuele smaakstoffen. De oplossing die bestaat uit deze stoffen wordt ook wel e-liquid genoemd. De beste e-liquid bestaat uit een goede verhouding van al deze stoffen. De beste e-liquid voor u kunt u bijvoorbeeld online bestellen via nieuwesigaret. Hier kunt u zelf uw e-liquid samenstellen zoals u hem wilt hebben. Er is keuze uit diverse smaken en dampsamenstellingen. De beste e-liquid is zowel verkrijgbaar voor particuliere kopers als wederverkopers. De laatste categorie zal moeten aantonen wederverkoper te zijn middels een KvK-nummer. Meer informatie hierover is online te vinden op de website. Bij het aantonen van de onderneming krijgt een wederverkoper toegang tot een speciaal deel van de website, bedoeld voor wederverkopers. 

Zelf de samenstelling van uw beste e-liquid bepalen

Mensen die overstappen van een normale sigaret naar het zogeheten ‘dampen’ kunnen het beste beginnen met een reguliere samenstelling van de e-liquid. Als men eenmaal gewend is aan het dampen kan er worden overgestapt op een eigen samengestelde e-liquid, die dan de beste e-liquid is voor u. Het vergt wel enige kennis van de ingrediënten van de beste e-liquid om deze samen te stellen. Uiteraard kunt u kant-en-klaar-pakketten kopen, of uw eigen ingrediënten bestellen. Het is afhankelijk van de volgende ingrediënten hoe uw beste e-liquid samengesteld moet worden:

  • Nicotinegehalte
  • Gehalte PG
  • Gehalte VG
  • Eventuele smaakstoffen
  • Metholkristallen

Mentholkristallen geven uw dampervaring een mentholsmaak. Dit is te vergelijken met de traditionele mentholsigaret, die door veel mensen wordt gerookt. Het voordeel van dampen in vergelijking met het normale roken is dat u op meer plekken mag roken, en niet langer tabak gebruikt. Of de e-sigaret daadwerkelijk gezonder is dan het normale roken moet nog steeds bewezen worden, maar feit is dat steeds meer mensen kiezen voor elektronisch roken en daarbij een beroep doen op de beste e-liquid voor hun rookervaring. U kunt dit ook uitproberen, door een e-sigaret aan te schaffen met de beste e-liquid voor u. Kijk daarvoor eens op nieuwesigaret.nl of laat u informeren bij een van de vele dampwinkels in Nederland, die de laatste maanden in veel steden gevestigd zijn. Voor de beste ervaring is het belangrijk dat u de prettigste e-sigaret neemt en de beste e-liquid, afgestemd op uw behoeften en wensen. Een goede aanwijzing voor de samenstelling van uw e-sigaret is de samenstelling van de tabak die u voorheen rookte. Op de pakjes sigaretten die tegenwoordig worden verkocht staat altijd vermeld hoeveel nicotine de sigaretten bevatten. Dit is de basis voor het samenstellen van uw e-sigaret. Het mooie van e-liquid is dat u die ook kunt veranderen. Wilt u bijvoorbeeld een een liquid proberen met metholsmaak? Dan bestelt u online gewoon een liquid met mentholkristallen. U kunt zelfs per keer afwegen waar u zin in heeft, door de e-liquid zelf te veranderen. Dit kunt u binnen enkele weken leren, door de juiste informatie online of in een winkel in te winnen.

Alleen voor 18 jaar en ouder

Wettelijk is het niet toegestaan om e-liquid of normale sigaretten te verkopen aan jongeren, jonger dan 18 jaar. Iemand die e-liquid wil aanschaffen via nieuwesigaret.nl moet daarom aan kunnen tonen dat hij of zij ouder is dan 18 jaar. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de webwinkel voor meer informatie.

Lees meer…