De leukste kinderkapsalon van Amsterdam

“Als je haar maar goed zit.” Een uitspraak die vaak gedaan wordt, en niet alleen voor vrouwen geldt, maar ook voor mannen – én voor kinderen. Je wil graag dat je kind er leuk uitziet en tegelijkertijd blij is met zijn of haar eigen kapsel. Zelf knippen kan dan lastig zijn, vooral als je kind een woelwatertje is. Gelukkig is er een kinderkapsalon in Amsterdam waar je kind helemaal blij van zal worden!

Niet zomaar een kinderkapsalon in Amsterdam

Wendy’s kinderkapsalon zit in Amsterdam er wordt gezien als dé kapper voor de jeugd. Samen met haar team doet Wendy er alles aan om het knippen en stylen tot een onvergetelijke ervaring te maken. Met ouder en kind wordt samen overlegd welk kapsel het kind moet krijgen, zodat beide tevreden zijn. Kinderen mogen zitten in een speciale stoel – niet een saaie grijze waar volwassenen normaal gesproken in zitten, maar een echte autostoel! Vervolgens mogen ze een coole kappersmantel om; wederom niet een saaie grijze, maar een met bijvoorbeeld een paard erop.  Je andere kinderen kunnen spelen in de speelhoek of rondkijken in het speelgoedwinkeltje, terwijl hun broertje of zusje geknipt wordt. Zo hoeven ook zij zich niet te vervelen. Je kunt je voorstellen dat dit het een stuk leuker maakt voor kinderen om naar de kinderkapsalon in Amsterdam te gaan. Geen gedoe meer met kinderen die niet mee willen, en zeker voor kinderen die een lichte angst voor kappers hebben is deze Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam ideaal. Omdat op het niveau van het kind gepraat wordt en de omgeving op hem aansluit, zal hij zich sneller op zijn gemak voelen en minder bang zijn om geknipt te worden. Knippen is echter niet het enige wat deze kinderkapsalon in Amsterdam aanbiedt! De activiteiten die nog meer georganiseerd worden, zijn:

  • Knutselen: elke week wordt een knutseluurtje georganiseerd met wisselende thema’s. Zo zijn er knutselwerkjes gemaakt over de Disney-film Frozen, maar ook het thema ‘circus’ kwam voorbij. Ondertussen krijgen ze wat drinken en een gezonde snack. Zo zijn je kinderen weer even zoet en heb jij tijd voor je eigen bezigheden.
  • Kinderfeestjes: het kost veel tijd om een kinderfeestje te organiseren – helemaal als je het zelf moet doen. Heb je daar niet zoveel tijd voor of zin in, dan staat Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam klaar om iets spetterends te regelen! De kinderen krijgen allemaal een mooi kapsel en worden prachtig geschminkt. Daarna volgt een echte kinderdisco. Ondertussen mogen de kinderen zelf drinken kiezen en staat er chips voor hen klaar – en zelfs een ijsje.
  • Speelgoed verkopen: in de kinderkapsalon in Amsterdam staat een klein winkeltje met speelgoed. Je kinderen kunnen dit bewonderen en voelen zich hierdoor meer thuis, omdat het hedendaags speelgoed is op hun eigen niveau.
  • Advies geven: wanneer je niet weet of een bepaalde coupe jouw kind wel staat, kun je de kinderkappers om advies vragen. Zij hebben de kennis en de ervaring om jou dit te vertellen!

Wat zijn leuke kinderkapsels?

Is je kind wel toe aan een knipbeurt? Dan weet je welke kapper je in Amsterdam moet opzoeken! Ter inspiratie een aantal leuke kapsels voor kinderen:

  • Gekortwiekt: voor jongens vaak vanzelfsprekend, maar ook voor meiden kan dit een stoere look geven. Bovendien is het fijn voor hen om tijdens het spelen niet steeds lang haar in hun gezicht te hebben.
  • Vlechten: prachtig bij lang haar (alleen de puntjes knippen dus!). Laat de vlecht zitten tijdens het slapen en je kind heeft de volgende dag allemaal mooie krullen.
  • Boblijn: een middenweg. Dit geeft je kind een volwassen gezicht!

De kinderkappers in Amsterdam kunnen dit allemaal. Neem dus zeker een kijkje op wendys-kinderkapsalon.nl!