Het mooiste babytextiel vindt u bij Jollein

Bent u de gelukkige aanstaande vader of moeder van een prachtige zoon of dochter? Dan bent u vast al begonnen met het inrichten van de babykamer. Voor uw jongste wilt u natuurlijk de mooiste omgeving om zijn of haar eerste momenten te beleven. Een rustige en zachte omgeving zal uw baby met een veilig gevoel in slaap laten vallen en wakker laten worden. Voor een baby is de wereld helemaal nieuw en daarom zijn veel dingen erg eng en spannend voor baby’s. Om uw kleine zoontje of dochtertje gerust te stellen in deze grote enge nieuwe wereld kunt u het beste de babykamer inrichten met zachte spullen in kalme kleuren. Grijze tonen werken bijvoorbeeld erg rustgevend. Felle kleuren kunnen weliswaar vrolijk zijn, maar ze kunnen door uw baby ook als stressvol worden ervaren. Felle kleuren duiden in de natuur namelijk vaak op gevaar. Denkt u bijvoorbeeld aan de felblauwe of rode gifkikkers. Mensen weten van nature dat ze het beste bij felle kleuren uit de buurt kunnen blijven. Door dit te doen is onze soort immers succesvol geëvolueerd. Baby’s zullen zich dus het beste op hun gemak voelen in een omgeving met rustige, grijzige tonen. Het kleurenpalet van Jollein stuit hier naadloos op aan. Bij Jollein vindt u het mooiste baby textiel met mooie, smaakvolle prints. Hebt u bijvoorbeeld al het clouds ontwerp gezien? Dit ontwerp is bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Jollein: een sociaal bedrijf

Jollein biedt niet alleen de mooiste babyspullen. Dit bedrijf zet zich ook nog eens in voor een betere wereld. Jollein is in 1973 in het leven geroepen door Smits Assen B.V. Onder deze merknaam worden sindsdien de mooiste babyspullen verkocht. Om dit te bereiken worden er elk jaar nieuwe trendy dessins op de markt gebracht. De artikelen van Jollein zijn dus altijd bij de tijd. Niet alleen wil Jollein de mooiste babyproducten op de markt brengen, ook wordt er gestreefd naar een betere wereld zodat uw kinderen kunnen opgroeien in een gezonde leefomgeving. Zodra de meeste mensen kinderen krijgen, realiseren ze zich hoe belangrijk de toekomst van de aardbol is voor de nieuwe generatie. Ook Jollein de toekomst van uw kinderen erg belangrijk en houdt zich hier dus intensief mee bezig. People, Planet en Profit is dan ook een belangrijk thema bij Jollein. Dit wordt gedaan door verantwoordelijk te ondernemen. Ook worden de producten van deze organisatie met oog op het milieu geproduceerd. Alle leveranciers die leveren aan Jollein zijn dan ook aangesloten bij de BSCI: Business Social Compliance. Dit is een vereniging van fabrikanten over de hele wereld. Door samen te werken met deze fabrikanten wil Jollein voorkomen dat hun spullen worden geproduceerd door slechte omstandigheden, zoals bijvoorbeeld door kinderarbeid. Jollein is namelijk een bedrijf die het beste wil voor alle kinderen op deze wereld. Daarnaast heeft Jollein verschillende labels. Niet alleen bestaat et label Jollein zelf, maar er is nu ook Little Naturals, een label dat is gecreëerd door dit merk. Deze eigentijdse en veelzijdige baby bedding producten van dit merk bieden u de gelegenheid om een mooie eigen stijl te ontwikkelen voor u en uw zoon of dochter. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelen binnen de collecties van Jollein? Dan kunt u Jollein eenvoudig volgen via de sociale media. Hierop worden allerlei interessante nieuwtjes en aanbiedingen geplaatst die voor u interessant kunnen zijn. U kunt al het nieuws van deze organisatie volgen via de volgende sociale media:

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest

Mocht u op zoek zijn naar inspiratie voor het inrichten van de babykamer of bent u op zoek naar een specifiek product zoals een babydekentje? Doe dan ideeën op via Pinterest. Op Instagram ziet u gelijk wat een nieuwe collectie u te bieden heeft. Hebt een tip of vraag voor de organisatie? Tweet dan naar @smitsassenbv.

Bestel uw babyproducten bij Villa Vrolijk

Wilt u spullen van het merk Jollein aanschaffen? Dit kan gemakkelijk online geregeld worden. Het eenvoudigste is om hiervoor naar de website van Villa Vrolijk te gaan. Hier vindt u babyproducten van alle gerenommeerde merken. Villa Vrolijk heeft een uitgebreid aanbod van de collecties van deze merken in huis. Ook kunt u spullen voor een aantrekkelijke prijs vinden bij de sale afdeling. Bij villa-vrolijk.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een snelle levering. Binnen enkele dagen hebt u de door u bestelde producten al in huis. Wanneer u een bestelling plaatst van een bedrag van 40 euro of hoger, dan zijn de verzendkosten gratis! Het is dus slim om al uw Jollein artikelen bij Villa Vrolijk in een keer aan te schaffen, of in ieder geval voor een bedrag dat boven de 40 euro ligt. Bovendien biedt Villa Vrolijk optimaal betaalgemak want u kunt niet alleen met uw credit card betalen maar ook met PayPal, iDeal of met methoden zoals Sofort Banking en MultiSafepay. U kunt vooraf betalen onder vermelding van uw naam en ordernummer of als u dat liever wilt juist achteraf bij aflevering. Maakt u gebruik van de mogelijk om online u bestelling af te rekenen, dan hoeft u niet bang te zijn voor hackers. Online bankieren bij villa-vrolijk.nl gaat bovendien altijd via een veilige internetverbinding, dus dieven krijgen geen kans. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of interessante weetjes en tips? Volg dan de bloggers op de website. We zien u graag snel op de website van Villa Vrolijk!