Hoe kun je blijvend en snel afvallen?

Iedereen die gewicht wil verliezen die wil natuurlijk het liefste snel afvallen. Als je te lang op resultaat moet wachten dan is de lol er wel een keertje af, en dan houd je het simpelweg niet vol. Echter is het belangrijk te beseffen dat snel afvallen niet per definitie gezond is. Bij Verantwoord-afvallen.nl weten ze er alles vanaf. Daar hebben ze namelijk diverse dieetschema’s en kookboeken ontwikkelt waarmee je op een gemakkelijke en bovendien gezonde manier af kunt vallen. Het is vooral goed om stil te staan bij het feit dat je beter een gezonde leefstijl kunt aannemen, en zo geleidelijk (maar blijvend!) kunt afvallen, dan dat je heel snel afvalt door heel weinig calorieën binnen te krijgen. Als je namelijk focust op een zo laag mogelijke calorie-inname dan val je weliswaar snel af, maar je lichaam schiet ook heel snel in een spaarstand, waardoor je op termijn juist meer vet gaat opslaan. Je lichaam denkt immers dat er schaarste is, en doet dit om zichzelf te beschermen. Als je dus je vetverbranding hoog wilt houden dan is het zaak dat je vooral niet te weinig eet, maar je vooral focust op gezonde voedingsmiddelen. De boeken van bovenstaande website gaan je daarbij helpen. Deze staan boordevol super gezonde recepten die hoog zitten in hun voedingswaarden. Daarmee voed je je lijf in plaats van dat je het enkel vult, en dat is precies de bedoeling als je op een gezonde wijze blijvend wilt afvallen. 

Hoe kun je blijvend en snel afvallen?

Snel afvallen is dus niet aan te raden

Als je eenmaal door hebt dat het beter is om wat langzamer af te vallen, simpelweg doordat je dan blijvend afvalt, wordt het leuk. De recepten in deze boeken zijn ontzettend veelzijdig en lekker, en je leert zo vanzelf genieten van gezonde voeding. Bovendien ben je constant verzadigd omdat je de juiste voedingswaarden binnenkrijgt, en voel je je dus goed. Dit in tegenstelling tot mensen die liever snel afvallen door zo min mogelijk te eten. Je voelt je dan niet alleen constant hongerig, maar ook duizelig omdat je simpelweg te weinig binnenkrijgt. Dit houdt niemand lang vol, vandaar dat ze deze boeken hebben ontwikkeld. Daarmee kunnen zelfs mensen die totaal geen verstand hebben van voeding op een gemakkelijke manier blijvend afvallen, en dus niet snel afvallen zoals ze met een strikt dieet zouden doen.

Meer tips om blijvend af te vallen

Ga jij al aan de slag met deze kookboeken om in plaats van snel afvallen als doel te hebben de kilo’s er blijvend af te krijgen? Heel goed! Als je je dan ook nog eens aan de komende tips houdt dan is de kans groot dat je alsnog sneller resultaat hebt dan je dacht:

  • Drink minimaal 2 liter water per dag
  • Doe aan krachttraining om je verbranding omhoog te krijgen
  • Zoek een maatje met wie je het samen kunt doen

En probeer in ieder geval uit je hoofd te zetten dat snel afvallen de beste manier is. Iedereen die door een streng dieet snel afvalt zal namelijk net zo snel weer aankomen. Het is zaak dat je je verbranding omhoog krijgt en je lichaam voedt in plaats van vult, alleen dan val je blijvend af.