Pretecho – de live 3d en 4d echo

Allereerst van harte welkom op de pagina van 3D-Echovision. Graag willen we ons en ons produkt, de ‘live’ 3d en 4d echo of ook wel pretecho genoemd, aan u voorstellen.

3D Echovision bestaat uit een team van enthousiaste echoscopisten welke u de mogelijk heid zullen bieden te genieten van uw ongeboren kindje. U zult hem of haar zien en horen tijdens deze unieke echo. Bij de 3D echografie worden speciale transducers gebruikt, die op commando razendsnel honderden doorsneden met een minimale tussenruimte kunnen maken.

Alleen op deze manier is een zeer nauwkeurige registratie mogelijk. Al deze informatie wordt direct in digitale vorm in het systeem opgeslagen. Zodoende weet het systeem van elk puntje binnen het totale gebied de plaats en de teruggekomen echo. Op basis daarvan kunnen nu de afzonderlijke puntjes tot elke gewenste doorsnede samengevoegd worden en op het beeldscherm getoond.

Dat is dus de techniek erachter. Maar wat betekent dit nu voor u, wat mag u van een 3D-Echo verwachten. Allereerst wordt u ontvangen in één van onze vestigingen waar een kopje koffie vanzelfsprekend is. Verder zullen onze echoscopisten u uitleg geven over wat u ziet en natuurlijk al uw vragen beantwoorden. In een gezellige, ontspannen atmosfeer kunt u dan van uw kindje genieten. U zult versteld staan van de kwaliteit en kleur in welke u uw ongeboren kindje ziet bewegen en leven. Door de snelheid van onze apparatuur zult u de beelden ervaren alsof u al echt naar u kindje kijkt………oordeelt u zelf.