Uw bedrijfsruimte verhuren?

Welkom bij de online bedrijfsmakelaar. Heeft u een bedrijfspand te huur en wilt u deze bedrijfsruimte verhuren? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Het is bij ons eenvoudig en laagdrempelig om uw bedrijfspand online te plaatsen. Uw bedrijfsruimte verhuren doet u namelijk in slechts enkele stappen en dat levert u veel voordelen op. Het laatste wat u wilt is dat uw bedrijfspand leeg komt te staan voor een langere periode. Dat is zonde, want u loopt op die manier geld mis en daarnaast is het zonde dat er goede panden leegstaan die evengoed kunnen worden gebruikt. Dit alles kan worden voorkomen door direct een advertentie te plaatsen bij de bedrijfsmakelaar. Het is makkelijk en effectief. Uw bedrijfsruimte verhuren doet u vandaag nog. De laatste jaren is de leegstand van kantoorpanden drastisch toegenomen en dat is vervelend, want voor u als bedrijfspandeigenaar is het helemaal niet meer zo vanzelfsprekend dat uw bedrijfsruimte verhuren snel gaat. Daarom zoeken veel bedrijfspandeigenaren naar een plek waar zij met mogelijkere huurders in aanraking kunnen komen; die plek heeft u gevonden bij de bedrijfsmakelaar. Internet is natuurlijk een perfecte plaats om een bedrijfspand te verhuren, maar dan moet u wel gericht kiezen. Op onze website heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u bij ons een bedrijfsruimte verhuren op ieder moment door een advertentie te plaatsen, maar tevens heeft u de mogelijkheid om advertenties te bekijken. Onze plek is er een waar vraag en aanbod op een effectieve manier bij elkaar worden gebracht. Dat is waar wij voor gaan. Vele tevreden klanten die een bedrijfsruimte verhuren wilden, of die een ruimte wilden huren kozen voor onze mogelijkheden. Het plaatsen van een zoekopdracht is bij ons helemaal gratis! Wat zijn de mogelijkheden precies bij ons?

  • U kunt bij ons zelf een pand plaatsen.
  • U kunt bij ons zoeken naar een pand.
  • U kunt bij ons een taxatie aanvragen.
  • U kunt gratis zoekopdrachten plaatsen.
  • U kunt meerdere panden plaatsen.

Bedrijfsruimte verhuren snel geregeld

Wilt u uw bedrijfspand verhuren en wilt u dat dit snel gebeurt, dan doet u er verstandig aan om direct de juiste keuze te maken. Als makelaar verdelen wij onze werkzaamheden in drie modules. U kunt deze modules apart afnemen. Omdat wij met en zeer efficiënte software werken en ons netwerk zeer uitgebreid is, kunnen wij u snel helpen en is uw bedrijfspand verhuren snel geregeld. Op het moment dat u besluit dat u uw bedrijfsruimte verhuren wilt bij ons, dan maken wij altijd eerst een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen er een aantal zaken aan de orde. We zullen u vragen stellen over de mogelijkheden en wensen die u heeft en bekijken in hoeverre we hieraan tegemoet kunnen komen. De drie modules waar wij het over hadden zijn de module: commercieel beheer/wederverhuur en het verkopen van een pand middels onze zoekplatform, onderhoud en technisch beheer en financieel en administratief beheer. Als bedrijfsmakelaar nemen wij de relatiebeheer helemaal op onze schouders. Dat wil zo veel zeggen dat een bedrijfsruimte verhuren voor u makkelijk wordt en bovendien snel. U heeft geen zorgen meer over deze te onderhouden contacten. Mocht u pand toch enige tijd leeg komen te staan, dan zullen we er voor zorgen dat het pand actief in de markt wordt gezet om goede huurders aan te trekken. Een bedrijfsruimte verhuren is belangrijk voor u als eigenaar en er komt altijd enige haast bij kijken, want u wilt niet dat het pand leeg komt te staan, echter er moet wel altijd met zorg worden gekeken naar hoe het pand online wordt geplaatst om ook de juiste bezoekers aan te trekken.

Commerciële activiteiten, onderhoud en beheer

Wat betreft onze commerciële activiteiten kunnen wij zeggen dat wij u kunnen begeleiden met het huurtraject van A tot Z. We leggen iedere te ondernemen stap schriftelijk voor u vast. Wanneer er sprake is van huurcontracten die moeten worden verlengd, dan kunnen wij u hierover ook adviseren. Uw bedrijfspand verhuren is daarom iets wat makkelijker wordt gemaakt omdat alle administratieve en commerciële zaken volledig worden uitbesteed. Ook de taxatie en waarde analyse van uw pand nemen wij voor onze rekening als het gaat om deze tweede module. Natuurlijk is de volgende stap de verhuur. Ook bij de verhuur komen zaken kijken. Wordt er wel goed met uw pand omgegaan? Houdt iedereen zich wel netjes aan de regels. Ook daar kan de bedrijfsmakelaar op toe zien. Wij doen een periodieke inspectie, behandelen alle meldingen die er eventueel worden gemaakt, verstrekken onderhoudsopdrachten en controleren deze ook. Met andere woorden; wij zien er op toe dat uw pand in handen van de goede huurders is. De laatste module die wij graag met u willen bespreken is de module administratief beheer. Het is belangrijk dat u geniet van een correcte huuradministratie en het uitbesteden van de administratie kan u dan ook veel zorgen schelen. Wij verzorgen het financiële overzicht, rekeningen van de service kosten, huurafrekeningen en natuurlijk de oplevering. Mocht u interesse hebben in uw bedrijfsruimte verhuren, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u op ieder moment graag verder. Dit contact is geheel vrijblijvend en verplicht u tot helemaal niets. De beste partij voor het uitbesteden van uw verhuur is de bedrijfsmakelaar.nl. Wij regelen alles voor u. Vele tevreden klanten kozen voor de uitmuntende service van de bedrijfsmakelaar, en daar zij wij trots op.